Fordeler ved å beskytte barnas mobiltelefoner

Mange barn på norske barneskoler har sin egen iPhone. Dette er svært dyre mobiler. Derfor lønner det seg å beskytte dem med mobildeksler, slik at dere unngår unødvendige utgifter.

At barn i barneskolealder har dyre mobiler har blitt svært vanlig. Dersom barna dine ikke har deksel iphone 11 til mobilen sin, anbefaler vi at du skaffer et snarest. Å ikke sørge for at barna har god mobilbeskyttelse kan nemlig bli svært dyrt.

Mobiler knuses hele tiden

At mobiler knuses ofte, er det ingen tvil om. I følge tall fra 2016, knuste vi nordmenn en million mobilskjermer i året. Ifølge denne artikkelen er det fallskader som er det verste. Barn er svært aktive og har dårlig utviklet finmotorikk i fingrene sine. Derfor er det fort gjort at mobilen havner på bakken. Det er viktig å huske på at dette også kan skje når de låner mobilen til andre i familien. Med andre ord er det svært viktig at mobilene til alle familiemedlemmene er beskyttet.

Tenk økonomisk. Vær føre var for å unngå ekstra utgifter

Ved å kjøpe mobildeksel kan foreldre unngå unødvendige utgifter. Når skjermen er knust, kan du enten velge å betale for en utskiftning, eller kjøpe en ny mobil. Begge deler kan bli svært dyrt. Det er fristende å gå for å skifte ut skjermen, men dette tar tid, og du risikerer at barnet ditt er uten mobil i noen uker.

Andre typer mobilbeskyttelse

I tillegg til et tradisjonelt deksel, kan det være smart å kjøpe en skjermbeskytter. Dette er en tynn glass- eller plastplate som klistres oppå skjermen. Slik sørger du for å gi økt beskyttelse. Skjermbeskytterne er ofte laget av herdet glass, som virkelig tåler en støyt. I tillegg til dette kan du også kjøpe en mobilveske, som også selges i nettbutikken vi linket til ovenfor. Da får du et lite etui som kan henge på beltet, eller brukes i lommen. Dette kan være svært praktisk å gi til barna, da det gir ekstra beskyttelse. Husk at små barn kan være uforsiktige på mange måter. En slik veske vil gi økt beskytte mot for eksempel saftsøl i sekken.