Lydbokapper øker i popularitet blant barn

De fleste barn liker å bli lest for. Høytlesning er en avslappende og hyggelig aktivitet som lar barnet ditt utvikle fantasien sin. Dessverre har ikke vi foreldre alltid overskudd til mer enn en liten stund før leggetid. Da er en lydbokapp den perfekte løsningen!

Lydbokapper har økt i popularitet de siste årene. Nå bruker også stadig flere barn tjenestene. En av grunnene til dette er et større utvalg av barnebøker, men også strømmetjenestenes familieabonnementer. Vil du finne ut om dette er en god løsning for familien din? Prøv Storytel gratis med rabattkode, og la barnet ditt kose seg med høytlesning – når som helst.

Hvilke fordeler gir det å bruke en lydbokapp?

A,Studio,Photo,Of,A,Hard,Cover,BookÅ skape leseglede hos barn trenger ikke utelukkende handle om at de skal lese selv. Får de et innblikk i litteraturens verden fra tidlig alder gjennom høytlesning, kan dette føre til økt interesse for bøker og egen lesning. Den store fordelen med en lydbokapp er å ha et stort bibliotek tilgjengelig i lommen. Mobilen er gjerne med overalt, slik at artige barnebøker bare er noen klikk unna. Dette er en rimelig form for underholdning som kan gi timesvis med glede. Hva med å høre på en spennende bok sammen med barna dine? Dersom du trenger noen boktips kan du titte på denne NRK-artikkelen, og få tips til noen forfatternavn du kan se etter i appen.

Derfor bør du prøve Storytel gratis

Som nevnt overfor er det å ha en lydbokapp en kostnadseffektiv form for underholdning. Den kan brukes når som helst, og er tidsbesparende på den måten at dere slipper å bruke tid på biblioteket. Siden Storytel tilbyr en gratis prøveperiode kan dere finne ut om dette passer familien deres, uten at det koster en eneste krone. Appen er svært brukervennlig for både voksne og barn. Dessuten er det lett å avslutte abonnementet dersom det ikke faller i smak. Storytel har over 300 000 lydbøker tilgjengelig, så her kan både voksne og barn finne noe av interesse. Kanskje finner dere noen nye favoritter? At Storytel har blitt en av de største strømmetjenestene i Norge er ikke uten grunn. Prøv appen og finn ut hvorfor!