Lurer på hva du skal gi i bryllupsgave? Velg en opplevelse

Det å love hverandre evig troskap og akter å leve sammen i gode og onde dager, er det fineste øyeblikket for to forelskede som gir hverandre sine ringer. Og som invitert gjest er det en gledens dag.

Men hva skal du gi når brudeparet også skal bli foreldre? Selvfølgelig ønsker du å gi dem en helt unik gave. Det har du kanskje spurt deg selv om hva det skulle være. Hva med en opplevelsesgave? En slik gave er jo helt perfekt uansett til hvem, når og hvor det skulle være. Vet du svært lite om opplevelsesgaver, les videre for flotte bryllupsgave-tips til blivende foreldre.

Nyte hverandre i stillhet

Noe av det beste med å kunne koble av er å nyte hverandre og omgivelsene rundt. Dome Glamping er et uttrykk som bare blir mer og mer populært. Passer perfekt for 2 personer som vil gi den fulle oppmerksomheten til hverandre. For bare 1690 kroner kan du gi en bryllupsgave de vil elske.

Opplevelser barna elsker

Vil man gi paret en opplevelsesgave for hele familien, så har Youwish over 220 ulike opplevelser å velge mellom. Enten man vil se på dyr, hoppe i zip-liner eller oppleve en natt i svevetelt, så har du mane valg å gi til brudeparet. Å bli foreldre er en enda mer utrolig opplevelse enn bryllupet, la den forlenge denne opplevelsen med en tur som du legger grunnlaget for.

Spesielt nybakte mødre har tendens til å sitte i sofaen. GI dem en gave som også hun kan nyte. I KK sier de nemlig at:

Nybakte mødre synes å være blant dem som har blitt rammet hardest.

Gi gave alene eller sammen med andre

En bryllupsgave skal være eksklusiv og fin. Med opplevelsesgaver kan man gi hele summen som opplevelsen tilsier, men også bare deler av den. På den måten kan brudeparet selv velge detaljer til opplevelsen. Hva bedre enn en bryllupsreise man har fått i gave og som man kan påvirke selv.

Gi brudeparet og de vordende foreldrene en opplevelsesgave fra Youwish!