Gavetips til far

Så her tiden her igjen. Du må ut og kjøpe en gave til far eller farfar, og står fast. Enten du skal ha en gave til bursdag, farsdag eller jul, kan det å finne den perfekte gaven virke som en uoverkommelig og vanskelig oppgave.

Hvis du er tom for ideer, klikk her for å se mange gavetips og få inspirasjon og idéer til den perfekte gaven til far. Vi skal også se nærmere på noen gode idéer her.

Klær

Det kan virke som en lite kreativ og kjedelig gave, men den slår ikke feil. Menn kjøper sjelden godt tøy til seg selv, og det er alltid greit å få en god skjorte eller genser i gave. Plagg som sokker, lue, skjerf og undertøy er undervurdert, og noe du trygt kan gi i gave.

Velværeprodukter

Menn er ikke like glade i gode hud- og skjønnhetsprodukter som kvinner, men det er ingen grunn til å overse denne kategorien. Produktene trenger ikke være overdådige, og det er rom for å være kreativ her også! Du kan for eksempel kjøpe håndlaget barbersåpe eller økologisk fuktighetskrem. De fleste vil sette pris på å få dette i gave, særlig fordi menn ikke kjøper dette selv.

Hobby

Har du en far som elsker å fiske, er en ivrig hobbysnekker, musiker eller samler på vinylplater? En gave relatert til det han driver med på fritiden, vil garantert gjøre ham i godt humør. Du kan gjerne se etter håndlagde gaver i denne kategorien også, for eksempel på loppemarked eller nettbutikker som Etsy og Epla. Kombiner gjerne noe vintage eller håndlaget med noe nytt, så har du en flott gave å gi!

Mat

Har du tenkt på at du kan gi bort mat eller matrelaterte produkter i gave? Her er noen tips til ting du kan gi i gave til den matglade pappa:

• pizzastein
• hjemmelaget krydderblanding, for eksempel til lam eller taco
• en kasse håndlaget øl fra butikker som Gulating, eller en kasse du setter sammen selv
• en kul ølåpner
• spesialkaffe eller te

Tom for idéer?

Skulle alt annet slå feil, er det fortsatt noen gavetips som er bankers. Lommebok og belte er trygge gaver, og noe de fleste setter pris på.